23 March 2010

Fly to Penang with firefly.....

Jitra, 20 mac 2010 - Alhamdulillah....kami (KRIM Pusat) selesai mendarat ke kawasan Utara yg melibatkan KRIM Penang, Kedah dan Perlis.....selesai satu part bila dapat jumpa mereka. Banyak  persoalan, tanda tanya dan kata putus diselesaikan....legalah skit hati Pengarah projek GEREM, En, Aminuddin...


Lawatan kali ni best sikit sebab pi naik flight...hehe walaupun hanya sekadar firefly...tp ok lah sampai kat Penang dalam sejam je jika nak banding ngan naik kereta. Apapun, jazakallah diucapkan pada akh Redza yang bersusah payah membawa kami dari airport ke Jitra (kes miscomunication mengenai tempat meeting)...


Part lain yang best, makan nasi beriyani kambing..pergh..puas hati walaupun pedah..hehehe mana tak sedapnya, tengah lapar...kebulur... sebelum tu naik feri....dah lama tak naik since 2003...

Next location, kami akan ke Pantai Timur lak...harap2 dapat pekena nasi dagang pulak....dan naik flight la lagi...Doakan kami selamat pergi dan kembali sebab berdebar gak naik flight, dah la kecik...anything happen in the sky....hanya kepada Allah kami berserah. Dengan harapan sedikit pengorbanan yang kami buat untuk dakwah remaja ni, menjadi peransang kepada para daie dan penggerak remaja dalam merealisasikan 40,000 remaja KRIM....

No comments:

Post a Comment

Sila komen....