13 October 2010

Nur Husna dan Nuqman pula dijangkiti bakteria...

Jam 11.30 malam baru sampai rumah..letihnya...hanya Dia yang tahu...baru sekejap tadi bawa Nur Husna dan Nuqman pula ke Poliklinik Az-Zahrah....pasal demam dan batuk tak habis2 lagi...doktor terus amik darah check...menjerit2 menangis menahan sakit dicucuk di lengan dan pergelangan tangan....alhamdulillah 2 kali cucuk je dah dapat darah...dibuatnya tak jumpa2 juga urat tu.....kan susah...apa pun hasil ujian comfirm ada bakteria sebab bacaan sel darah putih melebihi dari yang sepatutnya.....so doktor beri antibiotik yang lain pula.





Sedang pula Nuruddin Al Zinki masih di wad ICU di tingkat 4 (bukan NICU), terpaksa 'berpuasa' sampai ke petang....antibiotik yang baru dimasukkan...di sini seorang pesakit seorang nurse, namun begitu umminya 'stay' kat sana walaupun tidak disediakan tempat berehat.....sementara anak2 lain di rumah.

Jazakallah pada sahabat2 yang memberi kata2 semangat sama ada melalui email, fbook dan sms.....doa kalian mudah2an memudahkan rahmatNya kepada kami khususnya Al Zinki...kesian melihat dia hanya mampu merengek menahan kesakitan yang hanya dirinya yang merasai.....

No comments:

Post a Comment

Sila komen....